ZZP-visie

Boekhouder Gezocht is een jong en dynamisch administratiekantoor voor de ZZP’er en MKB’er. Onze kracht en zzp-visie: persoonlijke ondersteuning van de ondernemer. Bij Boekhouder Gezocht staat de deur altijd open, is de GSM twaalf uur per dag in de lucht en Boekhouder Gezocht kunt u per mail 24/7 bereiken.

Boekhouder Gezocht voert uw totale administratie en dient uw aangiften Omzetbelasting en Inkomstenbelasting in. U krijgt digitaal een overzicht van alle ingediende aangiften.

Maakt u zich zorgen over het inboeken van de facturen en alle blauwe brieven van de Belastingdienst? Niet doen! Voor een relatief laag bedrag kunt u al deze vervelende zaken uitbesteden aan Boekhouder Gezocht. U blij, wij blij.

 

ZZP-visie

Persoonlijk advies op maat

Boekhouder Gezocht biedt elke ZZP’er een aanpak op maat en kijkt naar uw persoonlijke wensen. Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel uw administratie bij ons onderbrengt.

Geen enkele zzp’er/mkb’er is gelijk. Elke ondernemer heeft z’n eigen wensen en ideeën over de rol van de boekhouder/administrateur en wij zijn ervoor om aan uw wensen te voldoen. Hierdoor kan u zich zonder zorgen richten op dat waar u goed in bent: het draaien van uw eigen zaak.

Win-win-situatie

Het voeren van een gedegen administratie is een vak. Logisch dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dien uw Inkomstenbelasting en Omzetbelasting aangifte daarom niet zelf in, maar laat die verzorgen door een expert van ons.

 

Dan creëert u een win-win-situatie: u  weet dat uw aangifte  vakkundig en op tijd wordt ingediend en maakt tijd vrij voor dingen waar wél uw interesse ligt. En… de kosten die u maakt aan ons  zijn nog fiscaal aftrekbaar ook voor de inkomstenbelasting en de betaalde BTW geldt als vooraftrek.

Boekhouder gezocht?

Waarom kiest de ZZP’er voor administratiekantoor Boekhouder Gezocht?

  • Geeft persoonlijke service
  • komt bij de ZZP’er thuis
  •  heeft negentien jaar ervaring met administratie van de ZZP’er
  •  spreekt van te voren met u een vaste prijs af.
  • Al uw telefoontjes en alle gesprekken met ons worden niet doorberekend.
  • verzorgt uw aangiften Omzetbelasting en Inkomstbelasting
  • heeft contacten bij de bank en Belastingdienst
  • Bij ons kunt u de administratie ook digitaal aanleveren.
  •  Kent geen opzegtermijn.

ZZP-visie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *