ZZP-Boekhouder Amsterdam

ZZP-bBoekhouder Amsterdam is er voor de zzp’er in Amsterdam. Bent u druk bezig met uw zaak, dan heeft u een professionele en betaalbare boekhouder nodig die u adviseert en begeleidt. ZZP-boekhouder Amsterdam staat zeven dagen per week voor u klaar. Bel 06-13936399. Zeven dagen per week open. Vaste prijs 80 euro excl btw per maand.

ZZP-boekhouder Amsterdam is specialist

Boekhouder Amsterdam is een laagdrempelig kantoor die alleen met zzp’ers werkt.

Ons-kent-ons. Wij zijn zzp-boekhouder en specialist in de boekhouding van de zelfstandige zonder personeel, spreken de taal van de zzp’er hebben 20 jaar ervaring en staan zeven dagen per week voor u klaar.

Andere kenmerken

 • laagdrempelig,
 • flexibel,
 • goede bereikbaarheid
 • persoonlijk contact-op-maat.
 • Als starter krijgt u gratis startersbegeleiding

ZZP-boekhouder Amsterdam

Elke ZZP’er denkt in 2020 aan de besparing op zijn kosten. Wij bieden u een betaalbare prijs. Die bedraagt 960 euro excl. BTW per jaar. Een prijs die veel lager is dan bij de meeste kantoren en accountants.

Hoe kan dat.

 • Boekhouding Amsterdam heeft geen duur kantoor,
 • wij rijden niet in een dure lease-auto
 • hebben geen dure secretaresse,
 • wij zijn zzp’er en denken –net als u- op de kosten en rekenen aan u ook geen kosten door die we niet maken. Wel zo eerlijk.

ZZP-boekhouder Amsterdam en de overstap

De zzp’ers die overstappen zijn vaak ZZP’ers die én meer aandacht/persoonlijke begeleiding willen én een eerlijkere prijs. Wij zijn transparant in onze prijzen en werkwijze en elke dag van de week bereikbaar.

Andere redenen om weg te gaan bij hun oude boekhouder zijn,

 • Klanten die te maken hebben met wisselende contactpersonen,
 • Lang wachten op balans en aangifte inkomstenbelasting,
 • trage verwerking boekhouding,
 • afschuiven van verantwoordelijkheden,
 • D.w.z. boekhouding wordt gedaan door mijnheer A. Opstellen balans door mevrouw B. Fiscale aangifte door persoon C. Oplevering en toelichting door persoon D. Alle personen werken uiteraard geen vijf dagen per week…..
 • Zzp’ers worden slachtoffer van de uitstelregeling. Het komt regelmatig voor, dat het fiscale jaar 2018 pas is afgewerkt in 2020. Ze lopen dus bijna twee jaar achter met het betalen van de IB.
 • De oude boekhouder vraagt een te hoge prijs voor het werk.
 • Alles gaat nog op papier en in mappen.
 • De boekhouder is niet pro-actief.

ZZP-boekhouder te Amsterdam en het doel

Op grond van de wettelijke regels zorgen wij ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd. Ons doel is om u zo weinig mogelijk belasting te laten betalen met in acht neming van deze regels.
Voor de vaste jaarprijs van 960 euro excl BTW verzorgt ZZP-boekhouder Amsterdam

ZZP-boekhouder Amsterdam

Belastingtips

Boekhouder Amsterdam wijst u ook op fiscale tips om minder belasting te betalen.

 • Zelfstandigenaftrek: € 7.030,
 • Werk je als zzp’er voor meer dan 1225 uur voor je bedrijf dan kom je in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek.
 • Startersaftrek: € 2.123
  De startende zzp’er krijgt de eerste drie startersaftrek als hij/zij ook aan het urencriterium voldoet.
 • Meewerkaftrek of arbeidsbeloning fiscaal partner. Werkt uw fiscaal partner meer dan 525 uur per jaar mee aan uw zaak dan kunt u de zogeheten meewerkaftrek toepassen. Daarmee kunt u een bepaald percentage aftrekken van de winst en betaalt u minder inkomstenbelasting. Het is per situatie verschillend of dit wel of niet aantrekkelijk is om te doen. U kunt ook opteren om een maandelijkse vergoeding, arbeidsbeloning, uit te betalen aan uw partner.
 • KleinschaligheidsInvesteringaftrek: KIA,
 • U krijgt kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u in een boekjaar in totaal voor meer dan 2301 euro excl. BTW investeert in activa die afzonderlijk 450 euro excl btw of meer kosten.
 • Middeling van drie boekjaren. Heeft u wisselende inkomens. Dan kunt u een belastingvoordeel in de Inkomstenbelasting krijgen. Heeft u in 2018 en 2019 een hoog belastbaar inkomen en valt u in de hoogste schijf van de Inkomstenbelasting. Maar heeft u in 2020 geen of minder inkomen dan kunt u eens of middeling interessant is. Middels deze hoge schommelingen in uw inkomen kunt u door middeling van inkomen eerder al betaalde Inkomstenbelasting gedeeltelijk terugkrijgen.

Aftrekposten voor u als zzp’er

Een bijkomend voordeel van zelfstandige zijn is dat u ook gebruik kunt maken van aantrekkelijke aftrekposten. Ze veranderen regelmatig, maar ZZP-boekhouder Amsterdam is altijd van de laatste stand van zaken op de hoogte.

Hieronder een voorbeeld van aftrekposten die wellicht ook voor u aantrekkelijk kunnen zijn.

Premie arbeidsongeschiktheid

Als u zich wilt verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, dan is deze AOV premie aftrekbaar. Let wel, de premie is niet aftrekbaar op uw winst- en verliesrekening. De betaalde premie trekt u af op uw aangifte inkomstenbelasting.

Fiscale oudedagsreserve

Als zzp’er kunt u 9,44 procent van uw winst (met een maximum van € 9.218) reserveren voor uw oude dag. Dit heet de Fiscale Oudedags Reserve (FOR)

Een soort pensioenpotje dus. Over dit bedrag hoeft u nu geen belasting af te dragen. Maar op het moment dat u stopt met uw bedrijf moet u ook afrekenen voor de FOR, u betaalt dan alsnog inkomstenbelasting- maar dat kan – als u slim bent – een lager percentage zijn. Om dat te voorkomen kunt u een lijfrente afsluiten.

 

 

• Autokosten

Veel zzp’ers gebruiken een auto voor hun zaak. Afhankelijk van hoe u de auto rijdt (zowel zakelijk als privé of alleen als auto van de zaak) en van het bouwjaar van de auto, zijn er aftrekposten voor de auto, maar u kunt ook te make krijgen met een bijtelling.

Gebruikt u uw privé-auto ook voor uw zakelijke ritten, dan kunt u 19 cent per kilometer aftrekken van uw winst voor de inkomstenbelasting.

Rijdt u de auto zowel zakelijk als privé en gebruikt u die daarvoor meer dan 500 kilometer per jaar, dan geldt er een bijtelling over de nieuwwaarde van uw auto. Dat kan aardig in de papieren lopen. 22 procent bedraagt deze bijtelling.

De aanschaf van een auto ouder dan 15 jaar kan fiscaal heel aantrekkelijk zijn. U betaalt namelijk een bijtelling over de dagwaarde van de auto, die vele malen lager ligt dan de nieuwwaarde.

Ook voor deze youngtimer mag u parkeergeld, brandstofkosten en reparaties, allemaal aftrekken van uw winst.

 

Contact zzp-boekhouder in Amsterdam

Wilt u ook besparen op uw boekhouder en heeft u een boekhouder gezocht, bel dan met ons, 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *