ZZP-boekhouder

ZZP-boekhouder is een bedrijf dat elke ZZP’er kan bijstaan bij de verwerking van de boekhouding. Vaste prijs is 80 euro excl. btw per maand. Elke dag van de week bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag. Bel 06-13936399.

ZZP-boekhouder werkt

 • pro-actief,
 • is zeven dagen per week open en bereikbaar
 • en maakt ook afspraken na werktijd.
 • De Reden, wij willen dat u als zzp’er geen omzet verliest als u met ons een afspraak maakt.

Waarom kiest de ZZP’er voor ZZP-boekhouder?

 • Bij ons betaalt u een vaste prijs van 80 euro excl BTW per maand
 • Geeft persoonlijke service
 • komt bij de ZZP’er thuis
 • heeft 20 jaar ervaring met administratie van de ZZP’er
 • spreekt van te voren met u een vaste prijs af.
 • al uw telefoontjes en alle gesprekken met Boekhouder Gezocht worden niet doorberekend.
 • verzorgt uw aangiften Omzetbelasting en Inkomstbelasting
 • heeft contacten bij de bank en Belastingdienst
 • Bij ons kunt u de administratie ook digitaal aanleveren.
 • Kent geen opzegtermijn.

Boekhouder gezocht

ZZP-boekhouder

ZZP-boekhouder is een jong en dynamisch administratiekantoor voor de ZZP’er en MKB’er. Onze kracht en zzp-visie: persoonlijke ondersteuning van de ondernemer. Bij ons staat de deur altijd open, is de GSM twaalf uur per dag in de lucht en ons kunt u per mail 24/7 bereiken.

Wij voeren uw totale administratie en dient uw aangiften Omzetbelasting en Inkomstenbelasting in. U krijgt digitaal een overzicht van alle ingediende aangiften.

Maakt u zich zorgen over het inboeken van de facturen en alle blauwe brieven van de Belastingdienst? Niet doen! Voor een relatief laag bedrag kunt u al deze vervelende zaken aan ons uitbesteden. U blij, wij blij.

Persoonlijk advies op maat

Wij bieden elke ZZP’er een aanpak op maat en kijkt naar uw persoonlijke wensen. Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel uw administratie bij ons onderbrengt.

Geen enkele zzp’er/mkb’er is gelijk. Elke ondernemer heeft z’n eigen wensen en ideëen over de rol van de boekhouder/administrateur en wij zijn ervoor om aan uw wensen te voldoen. Hierdoor kan u zich zonder zorgen richten op dat waar u goed in bent: het draaien van uw eigen zaak.

Win-win-situatie

Het voeren van een gedegen administratie is een vak.Logisch dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dien uw Inkomstenbelasting en Omzetbelasting aangifte daarom niet zelf in, maar laat die verzorgen door een expert van zzp-boekhouder. Dan creëert u een win-win-situatie: u weet dat uw aangifte vakkundig en op tijd wordt ingediend en maakt tijd vrij voor dingen waar wél uw interesse ligt.

En… de kosten die u maakt aan zzp-boekhouder zijn nog fiscaal aftrekbaar ook voor de inkomstenbelasting en de betaalde BTW geldt als vooraftrek.

 

Aftrekbare kosten urencriterium

Als je als zzp’er 1225 uur of meer voor je bedrijf dan kom je in aanmerking voor allerlei aftrekposten. Het is dan niet de bedoeling dat je er ook nog een baan in loondienst naast hebt waar je meer verdient dan als zzp’er.

Tevens de niet declareerbare uren voor je zaak mag je meetellen. Denk aan het bijhouden van de boekhouding, het maken va facturen en offertes, werk aan de website of aan je zakelijke LinkedIn-account. Als de fiscus ooit vragen heeft is het wel handig als je de uren bijhoudt.

Naast de aftrekbare kosten zijn dit enige fiscale aftrekposten voor zzp’er

Zelfstandigenaftrek: € 7.030

Werk je als zzp’er voor meer dan 1225 uur voor je bedrijf dan kom je in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek. Het voldoen aan het urencriterium is een eerste vereiste. De € 7.030 is aftrekbaar van je nettowinst. Heb je een verlies of een lager inkomen dan is de zelfstandigenaftrek in de volgende negen jaar nog verrekenbaar.

Met ingang van 2020 wordt de zelfstandigenaftrek elk jaar afgebouwd.

Startersaftrek: € 2.123

De startende zzp’er krijgt de eerste drie startersaftrek als hij/zij ook aan het urencriterium voldoet, weet zzp boekhouder.
De eisen zijn:
U was een van de afgelopen 5 jaren geen zzp’er;

 • U mag de startersaftrek maximaal 3 jaar aftrekken.

ZZP-boekhouder

 

Wat is middeling, aldus zzp-boekhouder?

De vraag wat is middeling is belangrijk als u over meerdere jaren een wisselend inkomen heeft gehad. U kunt dan een belastingvoordeel in de Inkomstenbelasting krijgen.

Heeft u in 2018 en 2019 een hoog belastbaar inkomen en valt u in de hoogste schijf van de Inkomstenbelasting. Maar heeft u in 2020 geen of minder inkomen dan kunt u een kijken wat middeling is.

De daling van uw inkomen is vervelend. Maar het kan zijn dat u gemiddeld over deze drie jaar te veel Inkomstenbelasting – IB – heeft betaald. Door deze hoge schommelingen in uw inkomen kunt u door middeling van inkomens eerder betaalde Inkomstenbelasting terugvragen. Door de coronacrisis is het ook mogelijk dat 2021 een slecht jaar wordt. Dan is uiteraard middeling over 2019+2020 en 2021 een optie.

 

ZZP-boekhouder en contact

Bel ons als u meer wilt weten over het verwerken van uw zzp-boekhouder,

 • bel 06-13936399
 • of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *