Over ons

Als zelfstandig ondernemer heeft u genoeg aan uw hoofd. Ten eerste natuurlijk uw vak, of dat nou loodgieter is, bloemist, architect, of een van de vele andere beroepen die zzp-ers uitvoeren. Daarnaast bent u bezig met dingen als inkoop van materialen, reclame, klanten werven en planning.

zelfstandig ondernemer architecte werkt aan een tekening op een tablet
Als ZZP’er bent u natuurlijk voornamelijk bezig met uw vak.

Verder moet de administratie en boekhouding van uw bedrijf moet natuurlijk ook nog gebeuren. Sommige ondernemers doen dat er zelf nog bij. Anderen besteden het liever uit. Er is immers maar een beperkt aantal uren in de dag. Bovendien is boekhouding een secuur werkje dat goed moet gebeuren.

Specialist boekhouding voor de zelfstandig ondernemer

Daarom verzorgt Boekhouder Gezocht al jarenlang de boekhouding en administratie van vele ZZP’ers. U vindt in ons een specialist met uitgebreide kennis en jarenlange boekhoudkundige ervaring, specifiek toegelegd op kleine ondernemers.

Hoe we u kunnen helpen

Boekhouder gezocht helpt in eerste instantie met de boekhouding en administratie van zelfstandig ondernemers. We kunnen u adviseren hoe u het beste uw administratie kunt inrichten, en dienen uw aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting in. Lees hier meer over wat Boekhouder Gezocht doet.

Verder kunnen we ook helpen met begeleiding van startende ondernemers. Bijvoorbeeld met advies over registratie bij de kamer van koophandel, fiscale zaken, en verzekeringen. Hier leest u meer over onze startersbegeleiding.