Boekhouder Zwanenburg

Boekhouder Zwanenburg is er voor de slimme ZZP’er die weet dat hij geen accountant nodig heeft voor zijn boekhouding. Wij zijn ZZP-boekhouder en werken tegen een vaste all-in-prijs van 80 euro excl btw per maand.

Boekhouder Zwanenburg en de voordelen:

  • Helpen de klanten ook na 17.00 uur,
  • U betaalt bij ons alleen de vooraf afgesproken vaste prijs, dus elk telefoontje wordt niet doorberekend,
  • wij zijn 7 dagen per week open,
  • Hebben vele jaren ervaring
    Altijd bereikbaar, ook zonder afspraak,
  • Daarnaast bieden wij u de kans om te kiezen hoe u uw boekhouding aanlevert, u komt de zzp-boekhouding in een ordner langsbrengen, of wij halen de ordner op. Of u mailt ons een mt-940-bestand of pdf-bestand van uw bank.

Boekhouder Zwanenburg

Boekhouder Zwanenburg en zijn ervaring

Boekhouder Zwanenburg is een ervaren speler op boekhouding gebied. Al meer dan twintig jaar werken we alleen voor de zzp’er. Reden we zien/bellen/mailen graag veel klanten in plaats van maanden te werken aan de boekhouding van een groot bedrijf.  We geven u persoonlijk-advies-op-maat en nemen u nadat u ons alles heeft gemaild alles uit handen. Waardoor u zich kunt richten op datgene waar u geld mee verdient: uw eigen onderneming.

 

Uitbesteden boekhouding

De praktijk wijst uit dat het vaak vele malen voordeliger is om uw administratie door ons ons te laten verzorgen. Vaak kost het u veel meer tijd dan voor ons. U bespaart dus tijd en Tim is money. U heeft meer privé-tijd of kunt een extra klus aannemen, waar u wel energie van krijgt.

Ervaar ook het voordeel van online boekhouden. U hoeft alleen nog te scannen en mailen. U betaalt geen geld voor een abonnement bij een online aanbieder. Wij doen alles voor u.

En u weet eerder de uitkomst van de kwartaalaangifte voor de btw en aan het einde van het boekjaar weet u al in april hoeveel geld u moet reserveren voor de Inkomstenbelasting. Wij hoeven de aangifte nog niet in te dienen, want we vragen altijd uitstel aan.

 

Boekhouder Zwanenburg

Boekhouder Zwanenburg regelt

Bijkomend pluspunt van onze digitalisering is ook dat u documenten zoals de balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting digitaal in pdf-formaat ontvangt van uw boekhouder. Makkelijk op te slaan in een digitale map op uw computer.

Nieuwe auto op de zaak of 15jaar+ auto

Koopt u zakelijk een auto op de zaak of schaft u er privé één aan. U weet dat u bijtelling privégebruik auto dient te betalen als u met uw zakelijke auto meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt.

Bijtelling is het bedrag dat u bij uw inkomsten optelt en waarover u belasting betaalt. Bij nieuwe en jonge tweedehands auto’s is dit vaak 22 procent van de nieuwwaarde van uw auto. Ondanks dat de auto wellicht al wel tien jaar oud is.
Daar komt bij dat u eens per jaar, in het vierde kwartaal, 2,7 procent btw van de nieuwwaarde moet optellen bij uw omzetbelasting.

Ontlopen hiervan wordt steeds lastiger omdat er ook controle’s -foto’s- waaruit achteraf kan blijken dat u in het weekend met uw zakelijke wagen aan het toeren was.

Veel zzp’ers zoeken daarom naar een youngtimer. Hier is geen bijtelling van 22 procent over de nieuwprijs. de bijtelling gaat over de dagwaarde. En dat bespaart u duizenden euro’s aan aftrekpost.

Investeringsaftrek

U kunt hard werken en veel omzet binnenhalen. Maar u kunt ook slim ondernemen. Als u in een boekjaar bv. meer dan 2.301 euro in vaste activa investeert heeft u recht op KIA, kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

De inventaris die meer kost dan € 450 exclusief btw per stuk, wordt bij elkaar opgeteld. Komt u met alle aankopen aan een totaalinvestering van 2.301 euro exclusief btw of meer, dan heeft u ook nog recht op investeringsaftrek van 28 procent.

Dit wordt verrekend bij uw aangifte inkomstenbelasting.

Boekhouder Zwanenburg voor meer info

Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze. Wij zijn zeven dagen per week open en ook na 17.30 uur bereikbaar. Mail, bel of vraag een gesprek aan via Zoom. Telefoon: 06 1393 6399. Email: info@zzp-boekhouder.nl