Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den Haag is er voor de ZZP’ers in de residentie. Wij zijn zzp-boekhouder en staan elke dag van de week klaar voor de zzp’er. De all-in-prijs is 80 euro excl btw per maand. Meer info op 06-13936399.

Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den Haag werkt via online boekhouden. Anno 2020 kan je online alles bij ons aanleveren. In eerste instantie hebben wij het mt-940-bestand van de bank nodig.

Banken digitaliseren in hard tempo. Daar maken we graag gebruik van. Vroeger downloadde u een pdf van uw bank, vlak daaronder kunt u ook een mt-940-bestand downloaden.  Boekhouder Den Haag leest de informatie in en koppelen die aan de juiste grootboekrekening. Vervolgens halen wij de btw- eruit. Die hebben we nodig om uw btw-aangifte te verzorgen. En vervolgens hebben we uw verkoopfacturen nodig.

 

 

  • Vier keer per jaar – elk kwartaal- verwerken boekhouding,
  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting van u en uw partner,
  • Haal en breng service of gratis online aanleveren van de boekhouding,
  • Zeven dagen per week open,
  • Ook na 17.00 uur afspreken of bellen.

 

Kaart van de randstad met de tekst boekhouder gezocht

Wij boeken allereerst de bank en vragen daarna enkele inkoopfacturen op. Betaalt u maandelijks de telefoonkosten dan hoeven we niet perse elke maand deze factuur te zien. Maar koopt u een nieuwe pc, een nieuwe auto of fiets dan dienen we deze factuur wel te zien.

Wij verwerken de bank en de facturen, we controleren de cijfers, winstmarge, debiteuren, crediteuren en voorraad en zorgen dat de balans een betrouwbaar beeld geeft.

Aan het einde van het jaar zetten we het huidige jaar af tegen eerdere jaren.

Door deze service is het kopen van dure software- pakketten niet nodig. Welke voordelen van online boekhouden :

  • Dure software kopen is niet nodig
  • gratis digitaal aanleveren van uw administratie.
  • online boekhouden handleiding is inclusief.

Online boekhouden bij Boekhouder Den Haag bespaart u tijd, de service is gratis en wij verwerken uw boekhouding.

 

Boekhouder Den Haag

Youngtimer van de zaak

Een financieel zeer slimme zet is het kopen van een youngtimer als auto van de zaak. Voor een youngtimer – 15 jaar of ouder- geldt een zeer gunstig  bijtellingstarief. Anders dan bij auto’s jonger dan vijftien jaar, wordt de bijtelling niet berekend over de nieuwwaarde (cataloguswaarde), maar over de dagwaarde.

Deze bijtelling is 35 procent, dat lijkt hoog, maar die gaat over de lage dagwaarde. Vaak is die maar 1.000 of een paar duizend euro.

U dient de auto officieel te laten taxeren. Deze lagere dagwaarde scheelt aanzienlijk. Vooral u wel alle kosten zoals reparatiekosten, brandstof, parkeergeld en wegenbelasting van uw winst mag aftrekken.

Op de aankoop zit veelal geen btw, omdat dit vaak marge auto’s zijn. Voor de oldtimer geldt hetzelfde verhaal als voor de youngtimer.

 

 

Elektrische auto

Schaft u in 2020 een elektrische auto aan met een maximale catalogusprijs (hierna: cap) van € 45.000 en rijdt u per kalenderjaar meer dan 500 privékilometers, dan betaalt u 8% bijtelling. In 2019 bedroeg de bijtelling voor een elektrische auto nog 4%.

 

Investeringaftrek: KIA

Investeert u in een boekjaar veel in inventaris, zeg maar 2301 euro excl. BTW of meer investeert in activa die afzonderlijk 450 euro excl btw of meer kosten.

Is uw investering lager dan komen de kosten direct ten laste van uw winst. Dus niet in aanmerking voor KIA.

Investering in een woonhuis, verhuurde roerende en onroerende zaken, personenauto, goodwill, concessies en vergunningen zijn niet bestemd voor KIA.

Het max bedrag waarover u KIA kunt krijgen is € 309.693
Het  percentage in de eerste schijf KIA dat u kunt krijgen bedraagt 28 procent.

Verkoopt u de activa weer binnen 5 jaar dan moet u over de verkoopprijs excl BTW weer desinvesteringsaftrek betalen.

Om voor KIA in aanmerking te komen hoeft u niet 1225 uur of meer voor uw zaak te werken

Boekhouder Den Haag en kennismaking

Wilt u meer tijd voor uw werk, of voor privé. En zoekt een professionele boekhouder.  Bel Boekhouder Den Haag voor een kennismakingsgesprek. Bel 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl