Boekhouder Amstelveen

Boekhouder Amstelveen is er voor de zzp’er. U bent ondernemer, maar boekhouding is niet uw sterkste kant. Boekhouder Amstelveen is dan voor u het professionele administratiekantoor dat alles weet van de laatste wet- en regelgeving. Bij Boekhouder Amstelveen bent u geen nummertje, maar er wordt actief met u meegedacht. Welke onderneming is immers hetzelfde ? Wij doen uw gehele boekhouding tegen een vaste all-inclusive prijs van 80 euro excl btw per maand. Bel 06-13936399 voor een gratis eerste gesprek.

Wij zorgen ervoor dat u zich rustig kunt blijven richten op datgeen waar u goed in bent, ondernemen. En uw administratie, die is bij ons in vertrouwde handen.

 

Boekhouder Amstelveen

 

Boekhouder Amstelveen de specialist voor zelfstandigen

Boekhouder Amstelveen is een echte zzp-specialist. door onze jarenlange ervaring met zzp’ers en het verwerken van hun boekhouding en administratie. Onze grote kennis en ervaring helpt ons om u van het juiste advies te voorzien.

Wij geven u antwoord op veel gestelde vragen zoals:

 •           Heb ik drie of meer opdrachtgevers nodig?
 •           Wanneer kom ik in aanmerking voor zelfstandigenaftrek?
 •           Wat zijn mijn andere fiscale voordelen?
 •           Zal ik de auto zakelijk of privé rijden. Hoe zit het met bij bijtelling?
 •           Mijn partner werkt mee. Moet ze op de loonlijst, of kan ik een arbeidsbeloning toekennen?

 

Startende zzp’er

Als u start met uw bedrijf komt er heel veel op u af. Wij weten uit ervaring,  wat er allemaal op u af komt en kunnen we u helpen en adviseren. Wij neme de tijd om te luisteren naar uw vragen. Alleen op die wijze manier kunnen wij u een passend antwoord geven. Elke zzp’er denkt anders over zijn bedrijfsvoering. We schetsen het palet aan mogelijkheden en uiteindelijk hakt u de knoop door.

Boekhoudkundig is het belangrijkste om een aparte bankrekening te openen voor uw zakelijke transacties. Betaal uw vakantie, sportschool en boodschappen van een andere rekening. Wij zorgen ervoor dat de basis van uw boekhouding ook meteen goed staat.

Auto van de zaak?

 

Een van de vragen waar vele zzp’ers mee komen is de auto van de zaak. Dit wordt vaak geromantiseerd. Alle kosten aftrekken, de afschrijving ook nog. Lekker benzine tanken op vakantie, die ook nog aftrekbaar is. Maar niet alles is wat het lijkt. Bij het gebruik van een auto voor de zaak komt veel kijken. De fiscus wil een bijtelling privé-gebruik auto als u meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt. Die bijtelling gaat over de nieuwbouwprijs en is dus vaak erg hoog. Bereken van te voren hoe u uitkomt met de auto van de zaak. Anders kunt u privé een auto nemen en de kilometers zakelijk inbrengen tegen 0.19 eurocent de kilometer.

 

Boekhouder Amstelveen

 

Versturen van uw boekhouding

U mag alles digitaal naar ons versturen. Uw mt-940-bestand van de bank en de verkoopfacturen, vaak in pdf. Onkostenbonnen dient u ook zeven jaar te bewaren. Wat wij doen voor onze vaste jaarprijs is,

 • Het opmaken van het grootboek
 • Samenstellen winst- en verliesrekening
 • Btw aangifte doen per kwartaal
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Aanvragen uitstel bij de Belastingdienst, indien nodig.
 • Opstellen balans van uw onderneming einde boekjaar. Op 31 december wordt de balans van dat jaar opgemaakt. In dit overzicht ziet u debet alle bezittingen van uw onderneming. Zoals inventaris, eigen vermogen, vorderingen en liquide middelen. En aan de creditzijde de balans en de schulden. Zoals bijvoorbeeld de te betalen omzetbelasting, lease van bv een auto, lening pand en nog te betalen facturen. Winst- en verliesrekening. Hierop staat uw omzet minus de kosten, alle bedragen zijn excl btw.

Aangifte Inkomstenbelasting

 

Aangifte inkomstenbelasting. We gebruiken de gegevens van de balans en de winst- en verliesrekening om voor u aangifte inkomstenbelasting te doen. En hebben uiteraard ook de info nodig van de hypotheek, de rente, de woz-waarde, de AOV-, de lijfrente. Uw box-3 vermogen. En de info van uw partner. Als u ons beiden machtigt voor de Inkomstenbelasting zorgen wij dat in april volgend op het boekjaar weet waar u aan toe bent.

 

Contact boekhouder Amstelveen

Boekhouder Amstelveen is zeven dagen per week bereikbaar. Onze service gaat veel verder dan de decimalen achter de komma. Een goede boekhouding staat op de eerste plaats,  maar wij besteden ook aandacht aan de mens achter de zzp’er.

Ook na 17.00 uur mag u bellen of mailen. Wilt u een eerst gesprek dan kan dat op locatie of bij u thuis. Bel ons op 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.