Boekhouder Alkmaar

Boekhouder Alkmaar is 7 dagen per week open voor de zzp’er. U mag na uw werktijd uw boekhouding langsbrengen. Maar sneller is om alles te mailen. Wij werken met een vaste all-in-prijs van 80 euro excl. btw per maand. Hiervoor krijgt u de balans- en winstverliesrekening, de aangifte Inkomstenbelasting en alle btw-aangiften. Ook de IB-aangifte van uw partner zit in het all-in-pakket.

Boekhouder Alkmaar

 

Als  ZZP’er start je een eenmanszaak of VoF. De eenmanszaak is de meest gebruikte vorm van ondernemen. De Eenmanszaak is makkelijk op te richten (KvK) en kent zeker voor de ZZP’er als starter vele fiscale voordelen. De ZZP’er heeft recht op MKB-winstvrijstelling en als de ZZP’er meer dan 1225 uur per jaar aan zijn onderneming werkt dan heeft de ZZP’er ook recht op zelfstandigenaftrek en startersaftrek en evt meewerkaftrek. De VoF richt je op met twee of drie personen. De Vof zijn eigenlijk twee of drie eenmanszaken binnen een bedrijf.

Boekhouder te Alkmaar

Heeft u  nu een te dure boekhouder of accountant? U vraagt zich af of dit wel nodig is? Bel dan eens met Boekhouder in Alkmaar. Wij zijn de specialist voor de ZZP’er. Wij ambiëren geen grote bedrijven, wij zijn er om de vele ZZP’ers met advies bij te staan en zijn meer dan een boekhouder alleen.

  • Bij ons bent u geen nummer.
  • Wij hebben open communicatie.
  • komen onze afspraken na.
  • zijn ook na 17.00 uur bereikbaar.
  • wij zijn 7 dagen per week open.
  • Hebben vele jaren ervaring.
  • Altijd bereikbaar, ook zonder afspraak.
  • Iedere ZZP’er heeft of haar eigen, vaste contactpersoon.

Online boekhouding aanleveren

Anno 2020 gaat bijna alle boekhouding digitaal. Wij hebben uw mt-940-bestand van de bank nodig. Dit kunt u ook gewoon downloaden, net als dat u voorheen een pdf van de bank downloadde. Ook hebben wij uw verkoopfacturen en inkoopbonnen nodig. Mailen bespaart u tijd, de service is gratis en wij verwerken uw boekhouding.

 

 

Boekhouder Alkmaar

Analyse

Wij boeken de bank en de facturen, we controleren de cijfers, winstmarge, debiteuren, crediteuren en voorraad en zorgen dat de balans een betrouwbaar beeld geeft. Aan het einde van het jaar zetten we het huidige jaar af tegen eerdere jaren.

Jaarrekening

Wij maken jaarlijks de balans op en maken de winst- en verliesrekening. De zzp’er vraagt nog wel eens om een jaarrekening, maar die is voor u niet noodzakelijk. De verwarring is overigens begrijpelijk, in het verleden was de jaarrekening namelijk wél verplicht. Wat u als ondernemer waarschijnlijk niet weet, is dat de laatste jaren een balans plus winst- en verliesrekening volstaat. En dat scheelt geld!

Veel zzp’ers stappen dan ook naar ons over, omdat hun -oude- boekhouder wel jaarlijks een dure jaarrekening voor ze opstelt. Dit kost al gauw honderden euro’s. Ga dan niet zomaar akkoord nu u weet dat dit niet verplicht is. Het niet laten maken van de jaarrekening is een welkome bezuiniging, zeker in deze onzekere Corona-tijd.

Contact

Wilt u eerst een gratis kennismakingsgesprek. Dat kan op kantoor van ons of bij uw onderneming op locatie.Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van de startende ZZP’er met het opzetten van hun eigen bedrijf.

Heeft u plannen om te starten als ZZP’er of heeft u als behoefte aan een deskundig en onafhankelijk klankbord? Bel dan eens. Het is gesprek is gratis.

Elke ZZP’er/freelancer heeft z’n eigen wensen en ideeën over de rol van de administrateur en wij zijn ervoor om aan uw wensen te voldoen. Bel 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *