Werken bij boekhouder-gezocht

Werken bij boekhouder-gezocht

Werken bij boekhouder-heemskerk is leuk. De afwisselende werkzaamheden en het veelvuldige klantcontact zorgt voor een interessante en afwisselende functie.

boekhouder

Bovacaturevendien ben je niet snel uitgeleerd. Op administratief- en belastinggebied zul je steeds weer op de hoogte moeten zijn van actuele ontwikkelingen, zodat je een meerwaarde brengt voor de cliënten van het administratiekantoor. Je zult dan ook begrijpen dat wanneer je een vacature zoekt bij een administratiekantoor nogal wat gevraagd wordt van jouw kwaliteiten. Het mooie hiervan is wel dat instappen met iedere opleiding of ervaring op administratief en fiscaal gebied mogelijk is. Via de ontwikkeling van jouw kwaliteiten zul je dan steeds verder doorgroeien, tot je uiteindelijk een allround adviseur bent op administratief en fiscaal gebied.

 

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie en groeien redelijk snel in nieuwe cliënten die van onze diensten gebruik willen maken.

Om onze cliënten te bedienen en de kwaliteit te blijven waarborgen zijn wij continue op zoek naar mensen die mee wil groeien in onze organisatie.

boekhouder

Interesse? Stuur je CV met motivatie naar: info@boekhouder-beverwijk.nl