Vergaderen op NS-station

Vergaderen op NS station

De NS Hispeed Lounge is uitgerust met alle faciliteiten waaraan een frequente reiziger behoefte heeft: een comfortabele werktafel met stroomvoorziening, draadloos internet, vergaderzalen, een mediawand met het laatste nieuws en een leestafel met een collectie kranten en magazines. Plus uiteraard een zelfbedieningsbar met gratis drankjes.

vergaderen

Locaties en openingstijden

Op Amsterdam Centraal bevindt de NS Hispeed Lounge zich op perron 2A, naast de stationsrestauratie.

Op Rotterdam Centraal is de lounge gevestigd tussen de Tickets & Service winkel en La Place.

De lounge in Breda bevindt zich in de Tickets & Service winkel.

De lounge op Schiphol is gevestigd in de Tickets & Service winkel, die zich bevindt in ‘Aankomst 4’ op luchthaven Schiphol, schuin tegenover de HEMA, Plattegrond Schiphol (pdf 396 kB).

De lounges zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 – 20.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 – 18.00 uur.

Welke treinreizigers hebben toegang tot de NS Hispeed Lounges?

Indien u op de reisdatum houder bent van een van de volgende kaarten, hebt u gratis toegang tot de NS Hispeed Lounge:

NS-Business Card in combinatie met een 1e of 2e klas ticket of boeking

1e klas internationaal ticket

1e klas NS-abonnement (NS Jaarkaart, NS Maandkaart) of OV-jaarkaart

Loyaliteitskaart Railteam-partner (opent in nieuwe scherm)

Actie aanbod!

Ter kennismaking kunnen tot en met december 2009 ook NS Binnenland reizigers met een 1e klas kaartje vanaf 10 euro in de NS Hispeed Lounges terecht op Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Breda en Schiphol.

Introducébeleid

Houders van de volgende kaarten mogen gratis 1 introducé(e) per persoon in de lounge meenemen:

NS-Business Card in combinatie met een 1e klas ticket of boeking

1e klas internationaal ticket

Houders van een 1e klas NS-abonnement (NS Jaarkaart, NS Maandkaart) of OV-jaarkaart mogen voor € 12,50 per 2 uur een introducé meenemen.

Vergaderruimtes

Een zakelijke meeting vlak voor vertrek? Dat is makkelijk geregeld in onze NS Hispeed-vergaderruimtes – voor slechts € 12,50 per persoon per 2 uur!* Elk volgend uur €7,50 per persoon. Deze ruimtes zijn apart van de lounge toegankelijk. In totaal bieden we in de lounges op Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Schiphol vijf vergaderruimtes voor maximaal 4 tot 5 personen en twee grotere ruimtes voor maximaal 10 personen.

Bij de lounge in Breda zijn geen vergaderruimtes.

* Gratis voor houders van een NS-Business Card in combinatie met een 1e klas internationaal ticket of boeking (tot 4 personen voor maximaal 2 uur).

NS Hispeed Corner te Utrecht Centraal

Vanaf 18 juli 2008 biedt NS Hispeed een extra service op Utrecht Centraal. In de NS Hispeed Corner kunnen 1e klas reizigers zich even terugtrekken uit de hectiek van het station in afwachting van hun binnenlandse en internationale trein.

De NS Hispeed Corner is gesitueerd in de ruimte van restaurant ‘de Tijd’ in de stationshal. De corner is ingericht met comfortabele banken, kranten en een mediawand met het laatste nieuws en actuele reisinformatie. Na de verbouwing van station Utrecht Centraal zal er -net zoals op Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Schiphol- een NS Hispeed Lounge komen met uitgebreidere faciliteiten.

De openingstijden van de NS Hispeed Corner in Utrecht zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur en op zondag van 08.00 tot 21.00 uur. Het toegangsbeleid is gelijk aan het toegangsbeleid van de NS Hispeed Lounges.

Reserveringen

De vergaderruimtes kunnen bij de hostess van de NS Hispeed Lounge worden gereserveerd:

Amsterdam:+31 (0)20 5318356 of int.loungeamsterdam@nshispeed.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Rotterdam: +31 (0)88 6712521 of int.loungerotterdam@nshispeed.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Schiphol:+31 (0)88 6711098 of int.loungeschiphol@nshispeed.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Betaling voor gebruik van de vergaderruimten is uitsluitend ter plaatse met PIN mogelijk.

Boekhouder Gezocht