Gratis naar ZZP-Nederland vakbeurs

Gratis naar ZZP-Nederland vakbeurs

20 en 21 november houdt ZZP Nederland de tweede keer de vakbeurs voor zpp’ers. De dag staat in het teken van voorlichting en ondersteuning op het gebied van ondernemen. Ook de Boekhouder Gezocht is aanwezig om u van advies te voorzien.

zzp-nederland

Info over zzp administratie

De beurs (2000 m2) die gehouden wordt op vrijdag 20 en zaterdag 21 november is veelomvattend. Niet alleen is het team van ZZP Nederland aanwezig, maar ook een selectie van partners van ZZP Nederland. Onderwerpen die uitvoerig belicht worden zijn arbeidsongeschiktheid en verzekering, hoe zit het nu met de VAR verklaring, hoe ZZP’ers hun opdrachten kunnen vastleggen, hoe werkt een administratie, hoe zit het met belastingen en belastingvoordelen, starten met behoud van uitkering etc. Andere onderwerpen zoals marketing, hoe kom ik aan opdrachten, bijstandsregeling zelfstandigen zullen uitvoerig belicht worden door middel van workshops. Ook diverse overheidsinstellingen zullen aanwezig zijn om voorlichting te geven.

Gratis entree voor 8000 ZZP’ers

De toegang voor de leden van ZZP Nederland is geheel gratis. Uiteraard zijn alle ZZP’ers in Nederland welkom, zij betalen een kleine entree die zij direct terugontvangen mocht men zich willen aansluiten bij ZZP Nederland (slechts 20 Euro per jaar).

zzp-nederland