Auto.nl: bieden op ex-lease-auto’s

Auto.nl: bieden op ex-lease-auto’s

Via internet een auto kopen en verkopen wordt net zo gewoon als een boek bestellen bij Amazon.com. Onlangs is Auto.nl een webwinkel begonnen waar ex lease auto’s worden verkocht.

auto

 

www.Auto.nl ziet dit als een logische stap na de verschillende occasions zoeksites. De ex lease auto’s die nu worden verkocht zijn afkomstig van LeasePlan, de grootste leasemaatscahppij van Nederland. Auto.nl hoopt binnen afzienbare tijd vijf leasemaatschappijen toe te kunnen voegen.

Ex lease auto kopen

De exlease auto’s staan duidelijk omschreven op de site. Er staat een onafhankelijk inspectierapport bij met eventuele schadefoto’s en ook is de onderhoudshistorie in te zien.

Nadat de auto op de site is gezet zakt de vraagprijs van de auto gedurende 48 uur elke vijf seconden. Bij de auto staat een teller te zien die langzaam afteld.

Zodra er een auto gekocht is kan er direct online een afspraak gemaakt worden voor de aflevering en een testrit.

Geen inruil mogelijk

Het nadeel is dat er niet ingeruild kan worden op deze exlease auto’s. Dat is ook een probleem waar mensen tegenaan lopen die bijvoorbeeld zelf een auto willen importeren vanuit het buitenland. Hier is nu ook een online oplossing voor.

Inruil auto verkopen

Via de website www.ikwilvanmijnautoaf.nlkan iedereen vrijblijvend zijn auto ter taxatie aanbieden aan een netwerk van ruim 1.000 autodealers, autoopkopers en auto exportbedrijven. Nadat de auto is aangemeld ontvangt men gratis een inkoopvoorstel voor de auto.

Auto eenvoudig verkopen

Nadat men het bod heeft ontvangen kan men de auto met een druk op de knop verkopen aan een bij de RDW aangesloten officieel autobedrijf. De auto wordt daarna doorgaans binnen 48 uur bij de klant thuis opgehaald, contact betaald en men ontvangt ter plaatse de RDW vrijwaring die op de minuut nauwkeurig is.

Aan het woord www.ikwilvanmijnautoaf.nldirecteur Vincent Stevens: “Er is steeds meer vraag naar onze dienst. Volgens ons is dit mede te danken aan het feit dat steeds meer mensen een auto op een veiling kopen of zelf importeren vanuit het buitenland. We hebben in twee jaar tijd al meer dan 130.000 auto’s getaxeerd”.

auto

www.boekhouder-gezocht.nl

 

opelll