Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Overheid kan mkb’er steunen

Als de Nederlandse overheid haar rekeningen eerder betaalt, betekent dat een enorme stimulans voor het bedrijfsleven. Het verbetert de kaspositie en levert extra banen op. Dat blijkt uit onderzoek van incassobureau Intrum Justitia.

De kaspositie van het bedrijfsleven verbetert volgens de onderzoekers per direct met anderhalf miljard euro als openstaande bedragen binnen dertig dagen worden voldaan. De overheid betaalt nu na 46 dagen. Bovendien zou het op tijd betalen van de rekeningen tweeduizendend extra banen opleveren.
Als iedereen in Nederland tijdig zijn verplichtingen nakomt, verbetert de kaspositie van het bedrijfsleven volgens het onderzoek met vijftien miljard euro. De arbeidsmarkt zou dan met ruim 26.000 banen groeien.

Uit een eind vorig jaar door Intrum Justitia gehouden enquête blijkt dat ondernemingen sinds het uitbreken van de kredietcrisis meer last hebben van wanbetalers. ‘Op tijd betalen maakt onze economie minder kwetsbaar’, aldus bestuurslid Marcel van Es van het incassobureau. ‘We weten als geen ander dat juist liquiditeitsproblemen leiden tot failissementen. Dat kan anders en wij vinden dat de overheid daarin het voortouw moet nemen.’

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen