Nationale tankpas voor het MKB

Nationale tankpas voor het MKB

Alle tankbeurten van uw auto – of van uw volledige wagenpark – op één verzamelfactuur

tankpas

Administratief gemak Ook voor u!en tankgemak gaan met MKB Brandstof hand in hand. En: er is geen tankstation dat onze nationale tankpas níet accepteert, dus omrijden is niet nodig.
Maandelijkse verzamelfactuur
Met MKB Brandstof bent u af van alle losse tankbonnen en declaratieformulieren. Alle tanktransacties van uw auto – of van uw volledige wagenpark – op één heldere verzamelfactuur. Of u nu één auto heeft of tien: onze tankpas laat u direct besparen op uw administratieve kosten.
Tanken met BTW-garantie
Bijkomend voordeel is dat met onze tankpas ook de BTW-teruggave over al uw tankbeurten zeker wordt gesteld. Veel ondernemers vorderen de BTW nu nog ten onrechte terug, met het risico van een fiscale naheffing. Lees meer…
Ook uw medewerkers zijn enthousiast
Uw medewerkers hoeven de brandstofkosten niet langer voor te schieten. Ook het invullen van declaratieformulieren behoort tot het verleden, net als de frustratie van zoekgeraakte of onleesbare bonnen. Bovendien kunnen uw medewerkers bij èlk station betalen met onze tankpas – waarbij het úw voordeel is dat u ze kunt aanmoedigen om vooral bij voordelige stations te tanken.
Met onze tankpas kan alléén voor brandstof, motorolie en (eventueel) carwash worden betaald – een rustgevend idee. En de persoonlijke pincode voorkomt misbruik door onbevoegden. Meer pluspunten…
MKB Brandstof is onderdeel van MKB Ondernemers. Wij zijn niet gelieerd aan
MKB-Nederland. U hoeft dus geen lid van MKB-Nederland te zijn om gebruik te
kunnen maken van onze diensten.