Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

ZZP-tip: Klijnsma wil bekendheid Bbz vergroten

De Staatssecretaris Klijnsma wil  de bekendheid van het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz)vergroten. Door grotere bekendheid met het Bbz kunnen faillissementen en daarmee samenhangend persoonlijk leed mogelijk worden voorkomen.
De staatssecretaris zegde dit toe in de beantwoording van Kamervragen van Tweede Kamerlid Mei Li Vos (PvdA). Mevrouw Vos wilde van de staatssecretaris weten hoe het is gesteld met de bekendheid van het Bbz onder zzp’ers. Uit de beantwoording blijkt dat er geen recent onderzoek onder zzp’ers voor handen is, maar dat in 2012 zo’n 3.600 personen een beroep hebben gedaan op de Bbz-regeling, waarbij in ongeveer de helft van de gevallen sprake was van een gevestigde ondernemer.
De staatssecretaris is wel van mening dat goede voorlichting belangrijk is. Zo zijn recent de teksten over het Bbz op de websites www.antwoordvoorbedrijven.nl en www.rijksoverheid.nl verbeterd. Ook heeft het Platform Zelfstandige Ondernemers hun serie infobladen uitgebreid met een infoblad over het Bbz. VNG en SZW hebben de aanzet gegeven tot het stimuleren van ondernemerschap en het vergroten van het rendement dat gemeenten uit het Bbz kunnen halen door de publicatie ‘Haal meer uit het Bbz; meer rendement voor gemeenten bij de uitvoering van het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen 2004’. .
Bron: Min. SZW 21-10-2013

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen