Aanvraag Bijzonder uitstel kan nu ook online

Aanvraag Bijzonder uitstel kan nu ook online. De belastingdienst maakt de aanvraag van uitstel voor bv het betalen van de omzetbelasting makkelijker.

Als zzp’er moest je tot voor kort een brief! sturen nadat je een aanslag had gehad. Als je die niet kon of wilde betalen moest er een brief op de bus. Aangezien een ieder wordt aangeraden zo veel mogelijk binnen te blijven met de coronacrisis een bijzondere maatregel.

Aanvraag Bijzonder uitstel kan nu ook online

 

Deze is dus ook al snel aangepast. Dient u nu uw aangifte omzetbelasting voor het eerste kwartaal in en kunt u die niet betalen, dan kan u nu ook online uitstel van betaling aanvragen online via uw DigiD. Als u niet betaalt krijgt u wel eerst een aanslag in de bus, met daarop het bedrag en ws wat kosten. Betaal deze dan niet, maar volg de volgende stappen.

Hoe krijgt u Aanvraag Bijzonder uitstel

Surft u naar de website van Belastingdienst, log in met uw DigiD. U dient het formulier ‘Verzoek bijzonder uitstel van betaling voor 3 maanden’ in te vullen. Dit staat onder overige formulieren. U moet de aanslag invullen waarvoor u uitstel aanvraagt, dat is vaak uw fiscaal nummer plus een letter en een cijfer voor de periode waar het betrekking op heeft.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *